Zbirka 85 Nekretnine Nis Kuce Na Prodaju

Zbirka 85 Nekretnine Nis Kuce Na Prodaju. Površina kuće je 362m2, a plac je 5.4a. Tražiš kuću za prodaju na lokaciji niš? Kuća se sastoji iz podruma (83m2), prizemlja (133m2), i potkrovlja (146m2).

Prodaja Kuca Nis

Ovdje Prodaja Kuca Nis

Starija kuca se sastoji iz hodnika, kuhinje/trpezarije, dnevnog boravka, spavace sobe, kupatila. Nalazi se na putu za vinik, na glavnom putu, i strukture je po+pr+i+pk. Na prodaju kuca u nisu, u blizini bulevara 12.

16 000 eur građevinsko zemljište /nov oglas/ grad niš, bubanj.

Agencija se nalazi na novoj adresi, ul. Pogrešna kategorija ovaj oglas je dupliran (spam) protiv pravila ignoriši sve oglase ovog korisnika. 16 000 eur građevinsko zemljište /nov oglas/ grad niš, bubanj. Prodajem kuću u adi , plac 800m2 , kuća 180m2. Osnovna delatnost agencije za nekretnine je prodaja i izdavanje stanova, kuća, lokala i poslovnog prostora u nišu i okolini. Više detalja i 1 fotografija.

Bulevar Nekretnine Nis

Povrsina placa od 217 m2... Na prodaju plac u bubanj selu površine 1589 m2,. Nalazi se na putu za vinik, na glavnom putu, i strukture je po+pr+i+pk. Više detalja i 1 fotografija. Pogrešna kategorija ovaj oglas je dupliran (spam) protiv pravila ignoriši sve oglase ovog korisnika. Tražiš kuću za prodaju na lokaciji niš? Povrsina placa od 217 m2. Prodajem kuću u adi , plac 800m2 , kuća 180m2. Agencija za nekretnine niš avenija nekretnine. Izuzetan izbor kuća za prodaju ili kupovinu. Na prodaju kuca u nisu, u blizini bulevara 12. Pogrešna kategorija ovaj oglas je dupliran (spam) protiv pravila ignoriši sve oglase ovog korisnika.

Bulevar Nekretnine Nis

Agencija se nalazi na novoj adresi, ul. Više detalja i 1 fotografija. Nova kuca se sastoji iz dnevnog boravka sa trpezarjom/kuhinjom, spavacom sobom i kupatilom. Povrsina placa od 217 m2. Podrum poseduje 2 odvojene prostrane sobe. Prodaje se porodična kuća u niškoj banji. Nalazi se na putu za vinik, na glavnom putu, i strukture je po+pr+i+pk. Agencija za nekretnine niš avenija nekretnine. Na prodaju plac u bubanj selu površine 1589 m2,. Nišavski okrug koristite prilagođene kriterijume, pogledajte rezultate na mapi i pronađite nekretninu u mestu: Osnovna delatnost agencije za nekretnine je prodaja i izdavanje stanova, kuća, lokala i poslovnog prostora u nišu i okolini. Tražiš kuću za prodaju na lokaciji niš?

Bulevar Nekretnine Nis

Na prodaju plac u bubanj selu površine 1589 m2,. Iznad novog dela kuce je sprat, koji je nedovrsen. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu kuća za prodaju na lokaciji niš. Bulevar nekretnine niš, № 519, tel.: Na prodaju plac u bubanj selu površine 1589 m2,. 16 000 eur građevinsko zemljište /nov oglas/ grad niš, bubanj. Nalazi se na putu za vinik, na glavnom putu, i strukture je po+pr+i+pk.. Bulevar nekretnine niš, № 519, tel.:

Kuca U Okolini Nisa U Selu Kamenica Delta Nekretnine

Agencija za nekretnine niš avenija nekretnine. Osnovna delatnost agencije za nekretnine je prodaja i izdavanje stanova, kuća, lokala i poslovnog prostora u nišu i okolini. Starija kuca se sastoji iz hodnika, kuhinje/trpezarije, dnevnog boravka, spavace sobe, kupatila. Prodajem kuću u adi , plac 800m2 , kuća 180m2.. Agencija se nalazi na novoj adresi, ul.

Prodaja Kuca Nis Prodaja Kuce Nis Stranica 3 Netoglasi Net

Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Podrum poseduje 2 odvojene prostrane sobe. Površina kuće je 362m2, a plac je 5.4a. Na prodaju kuca u nisu, u blizini bulevara 12. Nišavski okrug koristite prilagođene kriterijume, pogledajte rezultate na mapi i pronađite nekretninu u mestu: Više detalja i 1 fotografija. Izuzetan izbor kuća za prodaju ili kupovinu. Nova kuca se sastoji iz dnevnog boravka sa trpezarjom/kuhinjom, spavacom sobom i kupatilom. Starija kuca se sastoji iz hodnika, kuhinje/trpezarije, dnevnog boravka, spavace sobe, kupatila. Bulevar nekretnine niš, № 519, tel.: Izuzetan izbor kuća za prodaju ili kupovinu.

Nis Kuca Za Rusenje Na Prodaju Nekretnine Nis

Agencija se nalazi na novoj adresi, ul.. Prodajem kuću u adi , plac 800m2 , kuća 180m2. Na prodaju plac u bubanj selu površine 1589 m2,. Kuće na prodaju svih tipova niš. Na prodaju kuca u nisu, u blizini bulevara 12. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Kuca se sastoji iz starije i novije kuce. Agencija se nalazi na novoj adresi, ul. Više detalja i 1 fotografija. Podrum poseduje 2 odvojene prostrane sobe.

Prodaja Kuca Nis

Površina kuće je 362m2, a plac je 5.4a. Agencija se nalazi na novoj adresi, ul. Povrsina placa od 217 m2. Na prodaju kuca u nisu, u blizini bulevara 12. Prodajem kuću u adi , plac 800m2 , kuća 180m2.

Prodaja Kuca Nis Gornja Toponica 7472

Kuca se sastoji iz starije i novije kuce. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Nova kuca se sastoji iz dnevnog boravka sa trpezarjom/kuhinjom, spavacom sobom i kupatilom. Nišavski okrug koristite prilagođene kriterijume, pogledajte rezultate na mapi i pronađite nekretninu u mestu: Starija kuca se sastoji iz hodnika, kuhinje/trpezarije, dnevnog boravka, spavace sobe, kupatila.

Prodaja Kuca Nis Mali Oglasi I Prodavnice Goglasi Com

Kuće na prodaju svih tipova niš. Prodaje se porodična kuća u niškoj banji. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Nalazi se na putu za vinik, na glavnom putu, i strukture je po+pr+i+pk. Na prodaju kuca u nisu, u blizini bulevara 12. 16 000 eur građevinsko zemljište /nov oglas/ grad niš, bubanj. Bulevar nekretnine niš, № 519, tel.: Kuca se sastoji iz starije i novije kuce.

Bulevar Nekretnine Nis

Bulevar nekretnine niš, № 519, tel.: Bulevar nekretnine niš, № 519, tel.: Podrum poseduje 2 odvojene prostrane sobe. Nova kuca se sastoji iz dnevnog boravka sa trpezarjom/kuhinjom, spavacom sobom i kupatilom. Kuće na prodaju svih tipova niš. Povrsina placa od 217 m2. Izuzetan izbor kuća za prodaju ili kupovinu. Kuća se sastoji iz podruma (83m2), prizemlja (133m2), i potkrovlja (146m2).. Prodajem kuću u adi , plac 800m2 , kuća 180m2.

Prodaja Kuca Mramor Nis Palilula Srbija Nekretnine

Kuće na prodaju svih tipova niš.. Posvećeni smo pružanju kompletne usluge našim klijentima u poslovima prometa nekretninama, kako bi ….. Podrum poseduje 2 odvojene prostrane sobe.

Donja Trnava 963 Kitic Nekretnine

Kuće na prodaju svih tipova niš. Iznad novog dela kuce je sprat, koji je nedovrsen. Kuće na prodaju svih tipova niš. Prodajem kuću u adi , plac 800m2 , kuća 180m2. Osnovna delatnost agencije za nekretnine je prodaja i izdavanje stanova, kuća, lokala i poslovnog prostora u nišu i okolini. Tražiš kuću za prodaju na lokaciji niš? Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Kuca se sastoji iz starije i novije kuce. Bulevar nekretnine niš, № 519, tel.: Agencija se nalazi na novoj adresi, ul... Nalazi se na putu za vinik, na glavnom putu, i strukture je po+pr+i+pk.

Nis Pantelej Kuca Prodaja 240 M2 175 000 Najlepsa Kuca U Nisu Oglas 566913 Nadjidom Com

Agencija za nekretnine niš avenija nekretnine. Na prodaju plac u bubanj selu površine 1589 m2,. Prodaje se porodična kuća u niškoj banji. 16 000 eur građevinsko zemljište /nov oglas/ grad niš, bubanj. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu kuća za prodaju na lokaciji niš. Kuća se sastoji iz podruma (83m2), prizemlja (133m2), i potkrovlja (146m2). Posvećeni smo pružanju kompletne usluge našim klijentima u poslovima prometa nekretninama, kako bi … Izuzetan izbor kuća za prodaju ili kupovinu. Podrum poseduje 2 odvojene prostrane sobe.. Bulevar nekretnine niš, № 519, tel.:

Prodaja Global Nekretnine

Nišavski okrug koristite prilagođene kriterijume, pogledajte rezultate na mapi i pronađite nekretninu u mestu:.. Nova kuca se sastoji iz dnevnog boravka sa trpezarjom/kuhinjom, spavacom sobom i kupatilom. Starija kuca se sastoji iz hodnika, kuhinje/trpezarije, dnevnog boravka, spavace sobe, kupatila. Tražiš kuću za prodaju na lokaciji niš? Bulevar nekretnine niš, № 519, tel.: Izuzetan izbor kuća za prodaju ili kupovinu. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu kuća za prodaju na lokaciji niš.

Nis Ratko Jovic Kuca Prodaja 200 M2 68 000 Slavisa Prodaje Kucu Oglas 1086053 Nadjidom Com

Na prodaju kuca u nisu, u blizini bulevara 12... Pogrešna kategorija ovaj oglas je dupliran (spam) protiv pravila ignoriši sve oglase ovog korisnika. Osnovna delatnost agencije za nekretnine je prodaja i izdavanje stanova, kuća, lokala i poslovnog prostora u nišu i okolini. Na prodaju plac u bubanj selu površine 1589 m2,. Prodaje se porodična kuća u niškoj banji.. Posvećeni smo pružanju kompletne usluge našim klijentima u poslovima prometa nekretninama, kako bi …

Nis Nas 9 Maj Kuca Prodaja Zamena Nekretnine Nis

Na prodaju kuca u nisu, u blizini bulevara 12. Prodaje se porodična kuća u niškoj banji. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu kuća za prodaju na lokaciji niš. Prodajem kuću u adi , plac 800m2 , kuća 180m2. Posvećeni smo pružanju kompletne usluge našim klijentima u poslovima prometa nekretninama, kako bi … Nalazi se na putu za vinik, na glavnom putu, i strukture je po+pr+i+pk.. Bulevar nekretnine niš, № 519, tel.:

Prodaje Se Kuca U Nisu Pantelej Bozic Nekretnine Nis Facebook

Više detalja i 1 fotografija.. Izuzetan izbor kuća za prodaju ili kupovinu. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Posvećeni smo pružanju kompletne usluge našim klijentima u poslovima prometa nekretninama, kako bi … Nišavski okrug koristite prilagođene kriterijume, pogledajte rezultate na mapi i pronađite nekretninu u mestu: Tražiš kuću za prodaju na lokaciji niš? Bulevar nekretnine niš, № 519, tel.: 16 000 eur građevinsko zemljište /nov oglas/ grad niš, bubanj. Agencija za nekretnine niš avenija nekretnine. Nalazi se na putu za vinik, na glavnom putu, i strukture je po+pr+i+pk. Povrsina placa od 217 m2.. Iznad novog dela kuce je sprat, koji je nedovrsen.

Prodaja Kuca Nis 4zida

Podrum poseduje 2 odvojene prostrane sobe. Prodaje se porodična kuća u niškoj banji. Kuca se sastoji iz starije i novije kuce. Površina kuće je 362m2, a plac je 5.4a. Izuzetan izbor kuća za prodaju ili kupovinu. Kuća se sastoji iz podruma (83m2), prizemlja (133m2), i potkrovlja (146m2). Nišavski okrug koristite prilagođene kriterijume, pogledajte rezultate na mapi i pronađite nekretninu u mestu: Na prodaju plac u bubanj selu površine 1589 m2,. Nova kuca se sastoji iz dnevnog boravka sa trpezarjom/kuhinjom, spavacom sobom i kupatilom... Osnovna delatnost agencije za nekretnine je prodaja i izdavanje stanova, kuća, lokala i poslovnog prostora u nišu i okolini.

Nis Prodaja Kuca Proagent

Nišavski okrug koristite prilagođene kriterijume, pogledajte rezultate na mapi i pronađite nekretninu u mestu:.. Na prodaju plac u bubanj selu površine 1589 m2,. Agencija se nalazi na novoj adresi, ul. Tražiš kuću za prodaju na lokaciji niš? Pogrešna kategorija ovaj oglas je dupliran (spam) protiv pravila ignoriši sve oglase ovog korisnika. Više detalja i 1 fotografija. Izuzetan izbor kuća za prodaju ili kupovinu. Prodaje se porodična kuća u niškoj banji. Nalazi se na putu za vinik, na glavnom putu, i strukture je po+pr+i+pk. Kuća se sastoji iz podruma (83m2), prizemlja (133m2), i potkrovlja (146m2). Prodaje se porodična kuća u niškoj banji.

Na Prodaju Kuca U Nisu Bulevar 12 Februara Nekretnine

Kuće na prodaju svih tipova niš. Na prodaju plac u bubanj selu površine 1589 m2,. Kuća se sastoji iz podruma (83m2), prizemlja (133m2), i potkrovlja (146m2)... Podrum poseduje 2 odvojene prostrane sobe.

Nis Bubanj Kuca Prodaja 114 M2 18 000 Kuca Na Prodaju Oglas 799679 Nadjidom Com

Više detalja i 1 fotografija. Agencija za nekretnine niš avenija nekretnine.. Bulevar nekretnine niš, № 519, tel.:

Prodaja Kuca 92m2 25 000 Gornja Toponica Indomio Rs

Na prodaju plac u bubanj selu površine 1589 m2,. Posvećeni smo pružanju kompletne usluge našim klijentima u poslovima prometa nekretninama, kako bi … Osnovna delatnost agencije za nekretnine je prodaja i izdavanje stanova, kuća, lokala i poslovnog prostora u nišu i okolini. Kuca se sastoji iz starije i novije kuce. Nalazi se na putu za vinik, na glavnom putu, i strukture je po+pr+i+pk. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu kuća za prodaju na lokaciji niš. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Kuća se sastoji iz podruma (83m2), prizemlja (133m2), i potkrovlja (146m2). Više detalja i 1 fotografija. Podrum poseduje 2 odvojene prostrane sobe. Pogrešna kategorija ovaj oglas je dupliran (spam) protiv pravila ignoriši sve oglase ovog korisnika.

Prodaja Kuca Nis Palilula 7432

Više detalja i 1 fotografija. Na prodaju plac u bubanj selu površine 1589 m2,. Nova kuca se sastoji iz dnevnog boravka sa trpezarjom/kuhinjom, spavacom sobom i kupatilom... Nišavski okrug koristite prilagođene kriterijume, pogledajte rezultate na mapi i pronađite nekretninu u mestu:

Nis Centar Kuca Prodaja 160 M2 105 000 Porodicna Kuca Na Oglas 345648 Nadjidom Com

Tražiš kuću za prodaju na lokaciji niš? Podrum poseduje 2 odvojene prostrane sobe. Posvećeni smo pružanju kompletne usluge našim klijentima u poslovima prometa nekretninama, kako bi … Osnovna delatnost agencije za nekretnine je prodaja i izdavanje stanova, kuća, lokala i poslovnog prostora u nišu i okolini. 16 000 eur građevinsko zemljište /nov oglas/ grad niš, bubanj. Nišavski okrug koristite prilagođene kriterijume, pogledajte rezultate na mapi i pronađite nekretninu u mestu: Nalazi se na putu za vinik, na glavnom putu, i strukture je po+pr+i+pk... Prodaje se porodična kuća u niškoj banji.

Nis Kuca Na Prodaju Nekretnine Nis

Prodaje se porodična kuća u niškoj banji. Podrum poseduje 2 odvojene prostrane sobe. 16 000 eur građevinsko zemljište /nov oglas/ grad niš, bubanj.

Nis Kuca Prodaja 80 M2 47 000 Izuzetna Kuca U Kamenici Kod Oglas 17258 Nadjidom Com

Osnovna delatnost agencije za nekretnine je prodaja i izdavanje stanova, kuća, lokala i poslovnog prostora u nišu i okolini. Prodaje se porodična kuća u niškoj banji. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu kuća za prodaju na lokaciji niš. Izuzetan izbor kuća za prodaju ili kupovinu. Nova kuca se sastoji iz dnevnog boravka sa trpezarjom/kuhinjom, spavacom sobom i kupatilom... Nalazi se na putu za vinik, na glavnom putu, i strukture je po+pr+i+pk.

Nis Durlan Kuca Prodaja 150 M2 95 000 Prodajem Kucu U Nisu Oglas 858539 Nadjidom Com

Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Podrum poseduje 2 odvojene prostrane sobe. Posvećeni smo pružanju kompletne usluge našim klijentima u poslovima prometa nekretninama, kako bi …. Na prodaju plac u bubanj selu površine 1589 m2,.

Prodaja Kuca Nis Oglasi Rs

Kuće na prodaju svih tipova niš. Kuca se sastoji iz starije i novije kuce. Kuće na prodaju svih tipova niš. Agencija se nalazi na novoj adresi, ul.. Površina kuće je 362m2, a plac je 5.4a.

Kuce Kitic Nekretnine

16 000 eur građevinsko zemljište /nov oglas/ grad niš, bubanj. Kuće na prodaju svih tipova niš. Agencija za nekretnine niš avenija nekretnine. Kuća se sastoji iz podruma (83m2), prizemlja (133m2), i potkrovlja (146m2)... Kuca se sastoji iz starije i novije kuce.

Nis Pantelej Kuca Prodaja 260 M2 129 000 Prodaja Dve Kuce U Panteleju Oglas 365771 Nadjidom Com

Agencija se nalazi na novoj adresi, ul. 16 000 eur građevinsko zemljište /nov oglas/ grad niš, bubanj. Više detalja i 1 fotografija. Osnovna delatnost agencije za nekretnine je prodaja i izdavanje stanova, kuća, lokala i poslovnog prostora u nišu i okolini. Prodajem kuću u adi , plac 800m2 , kuća 180m2. Kuća se sastoji iz podruma (83m2), prizemlja (133m2), i potkrovlja (146m2). Kuće na prodaju svih tipova niš... Kuća se sastoji iz podruma (83m2), prizemlja (133m2), i potkrovlja (146m2).

Prodaja Kuca Duvaniste Nis Medijana Srbija Nekretnine

Osnovna delatnost agencije za nekretnine je prodaja i izdavanje stanova, kuća, lokala i poslovnog prostora u nišu i okolini.. Kuca se sastoji iz starije i novije kuce.. Nišavski okrug koristite prilagođene kriterijume, pogledajte rezultate na mapi i pronađite nekretninu u mestu:

Prodaja Kuce Nekretnine Nis

Agencija se nalazi na novoj adresi, ul. Više detalja i 1 fotografija. Bulevar nekretnine niš, № 519, tel.: Na prodaju plac u bubanj selu površine 1589 m2,. Kuća se sastoji iz podruma (83m2), prizemlja (133m2), i potkrovlja (146m2). 16 000 eur građevinsko zemljište /nov oglas/ grad niš, bubanj. Agencija za nekretnine niš avenija nekretnine. Tražiš kuću za prodaju na lokaciji niš? Kuće na prodaju svih tipova niš.. Nišavski okrug koristite prilagođene kriterijume, pogledajte rezultate na mapi i pronađite nekretninu u mestu:

Prodaja Kuca Nis

Starija kuca se sastoji iz hodnika, kuhinje/trpezarije, dnevnog boravka, spavace sobe, kupatila. Starija kuca se sastoji iz hodnika, kuhinje/trpezarije, dnevnog boravka, spavace sobe, kupatila. Na prodaju kuca u nisu, u blizini bulevara 12. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Prodaje se porodična kuća u niškoj banji. Kuća se sastoji iz podruma (83m2), prizemlja (133m2), i potkrovlja (146m2). Prodajem kuću u adi , plac 800m2 , kuća 180m2. Starija kuca se sastoji iz hodnika, kuhinje/trpezarije, dnevnog boravka, spavace sobe, kupatila.

Prodaja Global Nekretnine

Kuće na prodaju svih tipova niš... Starija kuca se sastoji iz hodnika, kuhinje/trpezarije, dnevnog boravka, spavace sobe, kupatila. Površina kuće je 362m2, a plac je 5.4a.

Prodaja Kuca Medosevac Nis Crveni Krst Srbija Nekretnine

Više detalja i 1 fotografija.. Na prodaju kuca u nisu, u blizini bulevara 12. Podrum poseduje 2 odvojene prostrane sobe. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu kuća za prodaju na lokaciji niš. Iznad novog dela kuce je sprat, koji je nedovrsen. Na prodaju plac u bubanj selu površine 1589 m2,. Povrsina placa od 217 m2. Agencija se nalazi na novoj adresi, ul. Bulevar nekretnine niš, № 519, tel.:. Podrum poseduje 2 odvojene prostrane sobe.

Prodaja Kuce Nekretnine Nis

Agencija se nalazi na novoj adresi, ul. Površina kuće je 362m2, a plac je 5.4a.

Prodaja Kuca Nis Halo Oglasi Nekretnine

Iznad novog dela kuce je sprat, koji je nedovrsen. Bulevar nekretnine niš, № 519, tel.: Podrum poseduje 2 odvojene prostrane sobe. Tražiš kuću za prodaju na lokaciji niš? Osnovna delatnost agencije za nekretnine je prodaja i izdavanje stanova, kuća, lokala i poslovnog prostora u nišu i okolini. Starija kuca se sastoji iz hodnika, kuhinje/trpezarije, dnevnog boravka, spavace sobe, kupatila. Pogrešna kategorija ovaj oglas je dupliran (spam) protiv pravila ignoriši sve oglase ovog korisnika. Posvećeni smo pružanju kompletne usluge našim klijentima u poslovima prometa nekretninama, kako bi … Kuća se sastoji iz podruma (83m2), prizemlja (133m2), i potkrovlja (146m2)... Površina kuće je 362m2, a plac je 5.4a.

Teyze Ozellik Ozellikle Montazna Kuca Prodaja Auraproje Com

Na prodaju plac u bubanj selu površine 1589 m2,. Starija kuca se sastoji iz hodnika, kuhinje/trpezarije, dnevnog boravka, spavace sobe, kupatila. Na prodaju kuca u nisu, u blizini bulevara 12.

Prodaja Kuca Nis Nekretnine Nis Libo Agencija Za Nekretnine

Povrsina placa od 217 m2.. Iznad novog dela kuce je sprat, koji je nedovrsen. Na prodaju kuca u nisu, u blizini bulevara 12. Na prodaju plac u bubanj selu površine 1589 m2,. Posvećeni smo pružanju kompletne usluge našim klijentima u poslovima prometa nekretninama, kako bi … Tražiš kuću za prodaju na lokaciji niš? Površina kuće je 362m2, a plac je 5.4a. Kuca se sastoji iz starije i novije kuce. Podrum poseduje 2 odvojene prostrane sobe. Agencija za nekretnine niš avenija nekretnine. Prodajem kuću u adi , plac 800m2 , kuća 180m2... Prodajem kuću u adi , plac 800m2 , kuća 180m2.

Kuca Gornja Toponica Nekretnine Nis Libo Agencija Za Nekretnine

Nova kuca se sastoji iz dnevnog boravka sa trpezarjom/kuhinjom, spavacom sobom i kupatilom. Iznad novog dela kuce je sprat, koji je nedovrsen. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu kuća za prodaju na lokaciji niš. Bulevar nekretnine niš, № 519, tel.: Starija kuca se sastoji iz hodnika, kuhinje/trpezarije, dnevnog boravka, spavace sobe, kupatila. Posvećeni smo pružanju kompletne usluge našim klijentima u poslovima prometa nekretninama, kako bi … Povrsina placa od 217 m2. Pogrešna kategorija ovaj oglas je dupliran (spam) protiv pravila ignoriši sve oglase ovog korisnika. Agencija za nekretnine niš avenija nekretnine.. Starija kuca se sastoji iz hodnika, kuhinje/trpezarije, dnevnog boravka, spavace sobe, kupatila.

Kuca Prodaja Price 71 000 1180 Agencija Za Promet Nekretnina

16 000 eur građevinsko zemljište /nov oglas/ grad niš, bubanj. Površina kuće je 362m2, a plac je 5.4a. Kuća se sastoji iz podruma (83m2), prizemlja (133m2), i potkrovlja (146m2). Izuzetan izbor kuća za prodaju ili kupovinu. Pogrešna kategorija ovaj oglas je dupliran (spam) protiv pravila ignoriši sve oglase ovog korisnika. Podrum poseduje 2 odvojene prostrane sobe.. 16 000 eur građevinsko zemljište /nov oglas/ grad niš, bubanj.

Prodaja Kuca Nis 4zida

Agencija za nekretnine niš avenija nekretnine. Prodajem kuću u adi , plac 800m2 , kuća 180m2. Povrsina placa od 217 m2.. Posvećeni smo pružanju kompletne usluge našim klijentima u poslovima prometa nekretninama, kako bi …

Prodaja Kuca Nis Trosarina 7737

Kuca se sastoji iz starije i novije kuce... Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Prodaje se porodična kuća u niškoj banji. Više detalja i 1 fotografija. Tražiš kuću za prodaju na lokaciji niš? Povrsina placa od 217 m2. Na prodaju kuca u nisu, u blizini bulevara 12.. Posvećeni smo pružanju kompletne usluge našim klijentima u poslovima prometa nekretninama, kako bi …

Prodaja Kuca Nis Oglasi Rs

16 000 eur građevinsko zemljište /nov oglas/ grad niš, bubanj. Više detalja i 1 fotografija. Nova kuca se sastoji iz dnevnog boravka sa trpezarjom/kuhinjom, spavacom sobom i kupatilom. Pogrešna kategorija ovaj oglas je dupliran (spam) protiv pravila ignoriši sve oglase ovog korisnika. Kuće na prodaju svih tipova niš.. Kuće na prodaju svih tipova niš.

Prodaja Kuca Nis Sve Lokacije 7775

Pogrešna kategorija ovaj oglas je dupliran (spam) protiv pravila ignoriši sve oglase ovog korisnika. Prodaje se porodična kuća u niškoj banji. Tražiš kuću za prodaju na lokaciji niš? Više detalja i 1 fotografija. Na prodaju plac u bubanj selu površine 1589 m2,. Agencija se nalazi na novoj adresi, ul. Pogrešna kategorija ovaj oglas je dupliran (spam) protiv pravila ignoriši sve oglase ovog korisnika. Na prodaju kuca u nisu, u blizini bulevara 12. Izuzetan izbor kuća za prodaju ili kupovinu. Agencija za nekretnine niš avenija nekretnine.

Prodaja Kuca Nis Brzi Brod 7865

Prodajem kuću u adi , plac 800m2 , kuća 180m2.. 16 000 eur građevinsko zemljište /nov oglas/ grad niš, bubanj... Agencija se nalazi na novoj adresi, ul.

Nis Bubanj Kuca Prodaja 114 M2 18 000 Kuca Na Prodaju Oglas 799679 Nadjidom Com

Prodaje se porodična kuća u niškoj banji. Tražiš kuću za prodaju na lokaciji niš? Povrsina placa od 217 m2. Prodaje se porodična kuća u niškoj banji. Agencija za nekretnine niš avenija nekretnine. Agencija za nekretnine niš avenija nekretnine.

Kuca Na Prodaju Palilula Nekretnine Nis Libo Agencija Za Nekretnine

Pogrešna kategorija ovaj oglas je dupliran (spam) protiv pravila ignoriši sve oglase ovog korisnika.. Izuzetan izbor kuća za prodaju ili kupovinu. Osnovna delatnost agencije za nekretnine je prodaja i izdavanje stanova, kuća, lokala i poslovnog prostora u nišu i okolini. Podrum poseduje 2 odvojene prostrane sobe. Kuća se sastoji iz podruma (83m2), prizemlja (133m2), i potkrovlja (146m2). Više detalja i 1 fotografija. Agencija se nalazi na novoj adresi, ul. Agencija za nekretnine niš avenija nekretnine. Prodajem kuću u adi , plac 800m2 , kuća 180m2.

NaÄ'ite Kuca Na Prodaju Nis Medijana Indomio Rs

4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu kuća za prodaju na lokaciji niš.. Podrum poseduje 2 odvojene prostrane sobe. Osnovna delatnost agencije za nekretnine je prodaja i izdavanje stanova, kuća, lokala i poslovnog prostora u nišu i okolini. Kuca se sastoji iz starije i novije kuce. Nišavski okrug koristite prilagođene kriterijume, pogledajte rezultate na mapi i pronađite nekretninu u mestu: Izuzetan izbor kuća za prodaju ili kupovinu. Na prodaju plac u bubanj selu površine 1589 m2,. Kuća se sastoji iz podruma (83m2), prizemlja (133m2), i potkrovlja (146m2). Prodaje se porodična kuća u niškoj banji.. Agencija za nekretnine niš avenija nekretnine.

Kuca 120m2 Nekretnine Nis Libo Agencija Za Nekretnine

Agencija se nalazi na novoj adresi, ul. Povrsina placa od 217 m2. Kuca se sastoji iz starije i novije kuce. Na prodaju plac u bubanj selu površine 1589 m2,. Na prodaju kuca u nisu, u blizini bulevara 12. Podrum poseduje 2 odvojene prostrane sobe. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu kuća za prodaju na lokaciji niš. Bulevar nekretnine niš, № 519, tel.:. Prodaje se porodična kuća u niškoj banji.

Kuca Trupale Snizena Cena Nekretnine Nis Libo Agencija Za Nekretnine

Više detalja i 1 fotografija.. Agencija se nalazi na novoj adresi, ul. Starija kuca se sastoji iz hodnika, kuhinje/trpezarije, dnevnog boravka, spavace sobe, kupatila. 16 000 eur građevinsko zemljište /nov oglas/ grad niš, bubanj. Prodaje se porodična kuća u niškoj banji. Pogrešna kategorija ovaj oglas je dupliran (spam) protiv pravila ignoriši sve oglase ovog korisnika.

Kuca Nis Prodaja Nekretnina Beogradski Oglasi

Na prodaju kuca u nisu, u blizini bulevara 12. . 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu kuća za prodaju na lokaciji niš.

Nis Palilula Kuca 3 150m2 Halo Oglasi

Agencija se nalazi na novoj adresi, ul. Pogrešna kategorija ovaj oglas je dupliran (spam) protiv pravila ignoriši sve oglase ovog korisnika. Agencija za nekretnine niš avenija nekretnine. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu kuća za prodaju na lokaciji niš. Nova kuca se sastoji iz dnevnog boravka sa trpezarjom/kuhinjom, spavacom sobom i kupatilom. Kuće na prodaju svih tipova niš. Kuća se sastoji iz podruma (83m2), prizemlja (133m2), i potkrovlja (146m2). Osnovna delatnost agencije za nekretnine je prodaja i izdavanje stanova, kuća, lokala i poslovnog prostora u nišu i okolini. Prodajem kuću u adi , plac 800m2 , kuća 180m2. Nova kuca se sastoji iz dnevnog boravka sa trpezarjom/kuhinjom, spavacom sobom i kupatilom.

Prodaja Kuce Nis Kuca U Nisu Bgnekretnine

Nalazi se na putu za vinik, na glavnom putu, i strukture je po+pr+i+pk.. Podrum poseduje 2 odvojene prostrane sobe. Tražiš kuću za prodaju na lokaciji niš? Nalazi se na putu za vinik, na glavnom putu, i strukture je po+pr+i+pk. Kuća se sastoji iz podruma (83m2), prizemlja (133m2), i potkrovlja (146m2).

Prodaja Kuca Nis

Prodajem kuću u adi , plac 800m2 , kuća 180m2. Tražiš kuću za prodaju na lokaciji niš? Više detalja i 1 fotografija. Površina kuće je 362m2, a plac je 5.4a. Osnovna delatnost agencije za nekretnine je prodaja i izdavanje stanova, kuća, lokala i poslovnog prostora u nišu i okolini. Iznad novog dela kuce je sprat, koji je nedovrsen. 16 000 eur građevinsko zemljište /nov oglas/ grad niš, bubanj. Nalazi se na putu za vinik, na glavnom putu, i strukture je po+pr+i+pk. Kuca se sastoji iz starije i novije kuce.. Više detalja i 1 fotografija.

Nis Pantelej Kuca Prodaja 260 M2 129 000 Prodaja Dve Kuce U Panteleju Oglas 365771 Nadjidom Com

Povrsina placa od 217 m2. Prodajem kuću u adi , plac 800m2 , kuća 180m2. Tražiš kuću za prodaju na lokaciji niš? Povrsina placa od 217 m2.. Tražiš kuću za prodaju na lokaciji niš?

Prodaja Kuca Nis Nekretnine Nis Libo Agencija Za Nekretnine

Na prodaju plac u bubanj selu površine 1589 m2,... Prodajem kuću u adi , plac 800m2 , kuća 180m2. Pogrešna kategorija ovaj oglas je dupliran (spam) protiv pravila ignoriši sve oglase ovog korisnika. Iznad novog dela kuce je sprat, koji je nedovrsen. Na prodaju kuca u nisu, u blizini bulevara 12. Više detalja i 1 fotografija. Tražiš kuću za prodaju na lokaciji niš? Bulevar nekretnine niš, № 519, tel.: Posvećeni smo pružanju kompletne usluge našim klijentima u poslovima prometa nekretninama, kako bi …. Nalazi se na putu za vinik, na glavnom putu, i strukture je po+pr+i+pk.

Nis Kuca Na Prodaju Nekretnine Nis

Bulevar nekretnine niš, № 519, tel.:.. Pogrešna kategorija ovaj oglas je dupliran (spam) protiv pravila ignoriši sve oglase ovog korisnika. Na prodaju plac u bubanj selu površine 1589 m2,. Starija kuca se sastoji iz hodnika, kuhinje/trpezarije, dnevnog boravka, spavace sobe, kupatila. Agencija za nekretnine niš avenija nekretnine.. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs

Lux Kuca Nis Halo Oglasi

Povrsina placa od 217 m2.. Podrum poseduje 2 odvojene prostrane sobe. Kuća se sastoji iz podruma (83m2), prizemlja (133m2), i potkrovlja (146m2). Agencija se nalazi na novoj adresi, ul. Nišavski okrug koristite prilagođene kriterijume, pogledajte rezultate na mapi i pronađite nekretninu u mestu: Na prodaju plac u bubanj selu površine 1589 m2,. Bulevar nekretnine niš, № 519, tel.:.. Više detalja i 1 fotografija.

Prodaja Kuca Nis Strana 42

Starija kuca se sastoji iz hodnika, kuhinje/trpezarije, dnevnog boravka, spavace sobe, kupatila. Pogrešna kategorija ovaj oglas je dupliran (spam) protiv pravila ignoriši sve oglase ovog korisnika. Kuće na prodaju svih tipova niš... Starija kuca se sastoji iz hodnika, kuhinje/trpezarije, dnevnog boravka, spavace sobe, kupatila.

Kuca Nis 10000 Evra Mali Oglasi I Prodavnice Goglasi Com

Kuca se sastoji iz starije i novije kuce. Posvećeni smo pružanju kompletne usluge našim klijentima u poslovima prometa nekretninama, kako bi … Tražiš kuću za prodaju na lokaciji niš? Na prodaju plac u bubanj selu površine 1589 m2,... Na prodaju plac u bubanj selu površine 1589 m2,.

Kuce Besplatni Mali Oglasi Oglasi Srbija

Na prodaju kuca u nisu, u blizini bulevara 12. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu kuća za prodaju na lokaciji niš. Izuzetan izbor kuća za prodaju ili kupovinu. Agencija za nekretnine niš avenija nekretnine. Povrsina placa od 217 m2. Na prodaju kuca u nisu, u blizini bulevara 12. 16 000 eur građevinsko zemljište /nov oglas/ grad niš, bubanj. Nišavski okrug koristite prilagođene kriterijume, pogledajte rezultate na mapi i pronađite nekretninu u mestu: Na prodaju plac u bubanj selu površine 1589 m2,. Tražiš kuću za prodaju na lokaciji niš?. Površina kuće je 362m2, a plac je 5.4a.

Nis Nas 9 Maj Kuca Prodaja Zamena Nekretnine Nis

16 000 eur građevinsko zemljište /nov oglas/ grad niš, bubanj. Na prodaju kuca u nisu, u blizini bulevara 12. Izuzetan izbor kuća za prodaju ili kupovinu.. Na prodaju kuca u nisu, u blizini bulevara 12.

Kuca Gabrovacka Reka Nekretnine Nis Libo Agencija Za Nekretnine

Kuća se sastoji iz podruma (83m2), prizemlja (133m2), i potkrovlja (146m2)... Kuca se sastoji iz starije i novije kuce. Kuća se sastoji iz podruma (83m2), prizemlja (133m2), i potkrovlja (146m2). Više detalja i 1 fotografija. Tražiš kuću za prodaju na lokaciji niš? Pogrešna kategorija ovaj oglas je dupliran (spam) protiv pravila ignoriši sve oglase ovog korisnika. Bulevar nekretnine niš, № 519, tel.:.. Osnovna delatnost agencije za nekretnine je prodaja i izdavanje stanova, kuća, lokala i poslovnog prostora u nišu i okolini.

Donja Trnava 963 Kitic Nekretnine

Više detalja i 1 fotografija. Tražiš kuću za prodaju na lokaciji niš? Agencija se nalazi na novoj adresi, ul. Podrum poseduje 2 odvojene prostrane sobe... Površina kuće je 362m2, a plac je 5.4a.

Prodaja Kuca Vrtiste Nis Crveni Krst Srbija Nekretnine

Povrsina placa od 217 m2. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu kuća za prodaju na lokaciji niš. Kuća se sastoji iz podruma (83m2), prizemlja (133m2), i potkrovlja (146m2). Iznad novog dela kuce je sprat, koji je nedovrsen. Podrum poseduje 2 odvojene prostrane sobe. Tražiš kuću za prodaju na lokaciji niš? Agencija se nalazi na novoj adresi, ul. Pogrešna kategorija ovaj oglas je dupliran (spam) protiv pravila ignoriši sve oglase ovog korisnika. Na prodaju plac u bubanj selu površine 1589 m2,. Kuca se sastoji iz starije i novije kuce.. Osnovna delatnost agencije za nekretnine je prodaja i izdavanje stanova, kuća, lokala i poslovnog prostora u nišu i okolini.

Nekretnine Nis Branko Bjegovic Oglas Sa Slikom Prodaja Kuca 110 M2 57 000 Eur Slika 28

Pogrešna kategorija ovaj oglas je dupliran (spam) protiv pravila ignoriši sve oglase ovog korisnika.. 16 000 eur građevinsko zemljište /nov oglas/ grad niš, bubanj. Pogrešna kategorija ovaj oglas je dupliran (spam) protiv pravila ignoriši sve oglase ovog korisnika. Agencija se nalazi na novoj adresi, ul. Na prodaju plac u bubanj selu površine 1589 m2,. Kuća se sastoji iz podruma (83m2), prizemlja (133m2), i potkrovlja (146m2). Podrum poseduje 2 odvojene prostrane sobe. Osnovna delatnost agencije za nekretnine je prodaja i izdavanje stanova, kuća, lokala i poslovnog prostora u nišu i okolini.. Više detalja i 1 fotografija.

Kuca Gornja Toponica Nekretnine Nis Libo Agencija Za Nekretnine

Površina kuće je 362m2, a plac je 5.4a. Bulevar nekretnine niš, № 519, tel.: Iznad novog dela kuce je sprat, koji je nedovrsen. Kuca se sastoji iz starije i novije kuce.

Luksuzna Nekretnina U Naselju Beverli Hils Halo Oglasi

Iznad novog dela kuce je sprat, koji je nedovrsen... Prodaje se porodična kuća u niškoj banji. Povrsina placa od 217 m2. Starija kuca se sastoji iz hodnika, kuhinje/trpezarije, dnevnog boravka, spavace sobe, kupatila. Iznad novog dela kuce je sprat, koji je nedovrsen. Na prodaju plac u bubanj selu površine 1589 m2,... Na prodaju kuca u nisu, u blizini bulevara 12.

Prodaja Kuca Nis 4zida

Agencija za nekretnine niš avenija nekretnine. Starija kuca se sastoji iz hodnika, kuhinje/trpezarije, dnevnog boravka, spavace sobe, kupatila. Bulevar nekretnine niš, № 519, tel.: Izuzetan izbor kuća za prodaju ili kupovinu. Kuca se sastoji iz starije i novije kuce. Povrsina placa od 217 m2. Iznad novog dela kuce je sprat, koji je nedovrsen... Na prodaju kuca u nisu, u blizini bulevara 12.

Kuca 120m2 Nekretnine Nis Libo Agencija Za Nekretnine

Iznad novog dela kuce je sprat, koji je nedovrsen. Prodajem kuću u adi , plac 800m2 , kuća 180m2. Agencija se nalazi na novoj adresi, ul. Na prodaju plac u bubanj selu površine 1589 m2,. Starija kuca se sastoji iz hodnika, kuhinje/trpezarije, dnevnog boravka, spavace sobe, kupatila. Osnovna delatnost agencije za nekretnine je prodaja i izdavanje stanova, kuća, lokala i poslovnog prostora u nišu i okolini. Kuće na prodaju svih tipova niš. Nišavski okrug koristite prilagođene kriterijume, pogledajte rezultate na mapi i pronađite nekretninu u mestu: Na prodaju kuca u nisu, u blizini bulevara 12. Tražiš kuću za prodaju na lokaciji niš? Nalazi se na putu za vinik, na glavnom putu, i strukture je po+pr+i+pk.. Na prodaju kuca u nisu, u blizini bulevara 12.

Nis Prodaja Kuca Proagent

Tražiš kuću za prodaju na lokaciji niš? Izuzetan izbor kuća za prodaju ili kupovinu. Nova kuca se sastoji iz dnevnog boravka sa trpezarjom/kuhinjom, spavacom sobom i kupatilom. Agencija se nalazi na novoj adresi, ul. Agencija za nekretnine niš avenija nekretnine. Posvećeni smo pružanju kompletne usluge našim klijentima u poslovima prometa nekretninama, kako bi …. Kuca se sastoji iz starije i novije kuce.

Kuca Na Prodaju Palilula Nekretnine Nis Libo Agencija Za Nekretnine

4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu kuća za prodaju na lokaciji niš... Iznad novog dela kuce je sprat, koji je nedovrsen. Više detalja i 1 fotografija. Prodajem kuću u adi , plac 800m2 , kuća 180m2. Tražiš kuću za prodaju na lokaciji niš? Površina kuće je 362m2, a plac je 5.4a. Na prodaju plac u bubanj selu površine 1589 m2,. Povrsina placa od 217 m2... Iznad novog dela kuce je sprat, koji je nedovrsen.

Prodaja Kuca 92m2 25 000 Gornja Toponica Indomio Rs

Kuca se sastoji iz starije i novije kuce. Na prodaju plac u bubanj selu površine 1589 m2,. Površina kuće je 362m2, a plac je 5.4a. Prodaje se porodična kuća u niškoj banji. 16 000 eur građevinsko zemljište /nov oglas/ grad niš, bubanj... Izuzetan izbor kuća za prodaju ili kupovinu.

Popular posts from this blog

Ideje Drveni Stolovi Za Letnjikovac Izvrsno

Ideje 166+ Interijeri Vesna